sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

***Bella Epoquen kuvahaaste***

Blogipolun haaste osiossa törmäsin kivaan haasteeseen Bella Epoquen blogista.
Joten otan tämän haasteen innolla vastaan!!!

Ennen juhannusta Suomen kesä on kauneimmillaan, kaunis aika...

Haastan tähän haasteeseen kaikki lukijani!

Ja haaste kuuluu näin; mene metsään (puistokin riittää), henkäise syvään, nauti kukkien tuoksusta ja väreistä. Anna hermojesi levätä ja anna luonnon kauneuden ottaa sinut syliin. Ja ota ihania kuvia! Tuo meille nähtäväksi kolme kuvaa. Lisää kuvat blogiisi tai vaikka facebookkiin ja laita linkki tämän jutun kommenttikenttään.Tärkeintä että nautit olostasi tämän kauneuden keskellä! Me kaikki tarvitsemme vähän luontoa ja kukkia!

Kiitos että osallistut! <3

Mä otin kuvat anoppilasta pihalta, vaikka sato niin kauneutta sain silmittömästi ja TUOKSUJA! Miten ihana voikaan omenapuu tuoksua!?
 Nii kaunista ja tuoksuva...
 Kielojen kauneutta vesipisaroiden kera.
Suloisen väriset pinkit tulppaanit, tulppaani runsauden keskeltä!

Nii kaunista ja tuoksuvaa,  tuoksuttelin myös syreeniä. Mutta kuva siitä ei ollut yhtä onnistunut. Omenapuukin kuvan oisin halunnut ikuistaa runsaampaana!

Nauttikaa täysillä silmillä, nenällä ja korvilla Suomen kesästä!

3 kommenttia:

  1. Moikka Kata Maria! Kiitos kauniista sanoista ja ihan mahtavaa että pidät blogistani! Onpa ihania nämä sinun kuvat. Omenapuun kukkia ei voi ihastella liikaa ja on jotenkin harmi etteivät ne ole kukassa pidempään. Kalliokielo on yksi minun suosikki kukistani, siinä on jotakin herkkää ja viatonta. Eikö olekin raikasta ja tuoksuvaa sateen jälkeen? Anopillasi on ihanan värisiä tulppaaneja, niistä saisi vaikka hääkimpun aikaiseksi. Kiitos että jaoit kauniin hetken meidän kanssa ja kiitos upeista kuvista!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia! Minäkin kuvailin kukkia ihan urakalla, sillä facessa oli myöskin kukkahaaste. Vain aurinko enää puuttuu!

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin käynnistäsi! <3