maanantai 6. lokakuuta 2014

Käsityömessujen saldo ja kirppistelyä!

Jo muutaman viikkoisen kirppis kierroksen saldo. 
En oo enää kovin innokas kirppis kiertelijä, liekkö tavaraa liikaa jo itselläni entuudestaan vai mistä tää johtuu!??!?
Mutta YkkösBasaarilla kierrän välillä, ku vien omaan lokerooni lisää tavaraa. Mutta aika harvoin sieltä mitää tulee ostetutksi, jotain pientä.
Viime kierroksen löydöt!
Korviksia kasa, noi pinkit timantti korvikset on mun suosikit! Yhen korviksen sain jo hukatuksi, oon kova hukkailee aina toisen korviksen... Ja silloin niillä ei mitää tee! Pitäis olla tupla reiät toisessa korvassa, nii siinä sais pitää noita ylimääräisiä, mutta ovat kuitenki aika isoja. Joten ei ne vierekkäin mahtuis!!!
Mitä te teette parittomille korviksille?
Kortteiluun papereita, ihania jouluisia. Joita sais jo kovinkin tuhota! :)
Ihana kippo.


Kippo tuunattuna, eli vaihdoin siihen nauhan! Ehkä jonkin timantin/helmen siihen ois vielä voinut lisätä.
Tämän ajattelin viedä työpaikalleni. Mutta ennen sinne pääsyä siihen pitäis löytää jokin teko viherkasvi! Eli Ikeassa tarvis mennä poikkee!


 Tuli siellä Käsityömessuilla poikettua! Ja todettua, ettei ois tarvinnut mennä... Samoja myyjiä roppakaupalla samoilla paikoilla. :(
Mä haen messuilta enemmänkin sitä materiaalia/ideoita, en valmiita käsitöitä. Joten musta noi messujen tarkoitus on mennyt sivu suun. Ja nykyisin sinne tungetaan jo sisustaminenkin! Vaikka tykkään siitä, niin musta sisustusmessut on omansa.
Kovin suuret ostokset eivät olleet ja nääkin jo pois lähtiessäni hoksasin. Eli korttikuvia ja samassa paketissa oli kuviopaperikin ja sitten kakkupapereita. Ostin mä kyllä pussillisen lakuja, jota kans siellä ei tarvis olla. :D
Eli jäi ne mun hankinta listalla olevat asiat, sitten nettiostoksiin. Jonka totesin vaan olevan kaikista kätevintä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit kommentin käynnistäsi! <3