torstai 30. lokakuuta 2014

***Kortti Matskuu***

Nyt on ainakin tullut runsaasti hamstrattua kortteihin materiaalia ja varsinkin jouluisiin! 
Korttitehdas ku sais pyöriä jo kovasti kaiken aikaa, mut laakereilla lepää. :D
 Eli tietystikin niitä väsäilen taas viime tipassa!!! 
Kuinkas muutenkaa..?!?!?
Jokos sun jouluaskareet ovat alkaneet?
Suurin osa näistä on ostettu facebookin pikkukirppusen ryhmästä!
Kaikkea ihanaa se Nanna myykin siellä, kannattaakin käydä kurkkimassa!

Korttikuvia, papereita, kukkia, koristeita ja stansseja. 
Tuo yks stanssi on aika nappi ostos, nimittäin oon ettinyt kakkupaperimaista stanssia ja tuo sizzix:n stanssi on aika hyvä, hiukan sais tuossa enempi reikäisempää kuviota, mutta menee vallanmainiosti ja hintakaa kun ei ollut kovin iso!
Nämä onkin kolmelta eri myyjältä ostettuja korttikuvia facebookin askartelukirppikseltä, näistä tulee muutamat joulukortit, nyt vaan pitäis näitä ja papereita pyöritellä ja sit koristeet keksiä! :D
Pakko esitellä tämä mahtava kirja!
Tämän oppien mukaan pääsee tälläinen tumpelompikin leimailija/värittelijä vauhtiin... Hyvien opastuksien ansiosta. Kunhan vaan nyt uskaltais alkaa kokeilemaan!
Tykkään kyl värittämisestä, mut ne varjostukset!
Kirja on kerrassaan upea Marikan ihanat kortit on niin iloa silmälle ja noi ohjeet huippu hyvät! Tämän lainasin kirjastosta... (pitääköhän tää pian palauttaakin!??!)

Kirjassa oli väritettu näillä Derwentin inktense akvarellikynillä... 
Mietin et ovatko noi kynät yhtään samat kuin Derwentin Watercolour kynät?
Entäs onnistuuko leimakuvien värittäminen Derwentin Pastelli puukynillä?
Itse kun en vielä lähti ostelee muita värityskyniä yms... jos noilla mun omistamilla jotenkin alkuun pääsis niin...

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Nyt vaan ku sais sen innostuksen kunnolla kortteihin! :)

   Poista
 2. Oooh! Ja tuo kirja on ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Miettinyt et josko kirjottais pukille, et tois tuon kirjan... Mut sit ku mä en kuitenkaa täysin oo vielä innostunut tuohon leimailemisiin. Niin on vielä harkinnassa. :)

   Poista
 3. Minulla onnekkaalla on oma kirja ja se on niin iso apu, kun värittää leimakuvia. Nyt tiedän ainakin sen, mitä mun tarttee hankkia, kun hankin jotain kyniä tai musteita. auttaa kovasti onnistumaan muutenkin värittämisessä.
  Marikalta saa tilattua tota vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En taida kuitenkaa vielä tilata, vaikka mieli tekis! Pitää lukea niin hyvin, et muistaa ulkoa. Tai sit jos kovin innostuu leimakuvista, nii käy lainaamassa tää kirjastossa! Onneks meillä on HYVÄ KIRJASTO!

   Poista
 4. Inktensseissä on voimakkaampi pigmentti kuin noissa watercolours kynissä, mutta samaan tapaan käytetään. Itselläni oli aikanaan molemmat, mutta myin Inktenset pois. Värittämiseen voi käyttää ihan mitä värejä hyvänsä, minäkin käytin lasten tusseja siinä vaiheessa kun pähkäilin, että hankinko pro markkerit vai en... :D Minunkin pitäisi joulukorttien teko aloittaa, mutta onhan tässä vielä aikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans mietin et noissa watercolourseissa on tosi hento pigmentti. Mutta niillä mennään ja harjotellaan! Onhan tässä jouluun onneksi aikaa. Mulla tavoitteena tehdä joka päivä yks kortti niin Marraskuun lopussa niitähän on jo 30. :)

   Poista

Kiitos, kun jätit kommentin käynnistäsi! <3