Vappu viikon päästä ja pakko silloin on saada vappujuomaa!
Sima on mun herkkua ja aina näin vapun alla ihmettelen miksei simaa vois tehdä pitkin vuotta?
Joten ei muuta ku fariinisokeri, sitruunat, hiiva esille ja hommiin.
Vielä ku se kerkiää lämmössä tulla vapuksi valmiiksi.
Dansukkerin fariinisokeri pussin ohjeen mukaan laitoin siman käymään.
Itse tein siman vaan täysin fariinisokerista ja sitruunat pitää saada viipaleiksi siman pinnalle.:)
Simaa aion nauttia Fazerin omar-munkkien kera. :P
Mikä on teidän vappujuoma? Joko on tullut maisteltu noita omar-munkkeja?
Mä säästellen munkkien maistoa vappuun ja toivon et niitä myös jostain saakin.:)
Simat on tehty ja maisteltu! Hyvää oli!
VastaaPoistaTeen myös pelkästä fariinisokerista.
Munkit paistetaan itse vappuna!
Hyvää illan jatkoa!
Mä en oo munkkia tehnyt itse kuin pari kertaa, joten ne ostan kaupasta. :)
PoistaHyvä kun muistutit! Pitääkin laittaa sima tekeentymään :)
VastaaPoistaMuistithan laittaa? :)
PoistaLaitan siman huomenna, kivat tasokkaat kuvat vapputunnelmakuvat:) Ja munkit ehtii kyllä.
VastaaPoistaMä ku luulin, että tuo sima pitää olla viikon verran käymässä, ennen kui se on valmista! :) Hyvin se tosiaan kerkiää!
PoistaSima on nam! Mustaherukanlehdistä voi kans tehdä "simaa", Louhisaaren juomaa. En ole kokeillut mutta on kuulemma hyvää:)
VastaaPoistaMeillä päin sanotaan tuota mustaherukanlehdistä tehtyä suomaan marskin juomaksi ja anoppi sitä usein kesäisin tekeekin. Se on kans varsin herkkua! :P
PoistaEn ole koskaan tehnyt itse simaa -ehkä ensi vuonna sitten. :) Moni on kehunut Omar-munkkeja ja tekisi kyllä mieli maistaa. Tosin meillä tehdään taas huomenna minidonitseja ja mietin, pitäisikö niihin tehdä samantyylinen kuorrutus... :)
VastaaPoistaMinä tein simaa ensimmäistä kertaa itse. Oli hyvää :)
VastaaPoista